Skip to content

Boek ons!

Voor informatie en/of boekingen van Sambalanço en kunt u via het formulier op deze pagina contact opnemen, direct mailen naar boeking@sambalanco.nl of bellen naar 06-55347171. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een ongedwongen sambaband

Bent u op zoek naar een swingende band voor uw feest, festival, open dag of bruiloft, dan moet u bij Sambalanço zijn. Sambalanço is een van de grootste sambabands van Nederland. De band zorgt op een ongedwongen manier voor de muzikale omlijsting van uw feest. Voor de swingende noot, de extra gezelligheid. 

Flexibel

Sambalanço treedt lopend op, of op een podium. Het is maar net wat u wilt. Op verzoek kunnen wij ook danseressen verzorgen.

Prijzen

Omdat de mogelijkheden talrijk zijn, is het moeilijk om aan te geven wat een optreden van Sambalanço kost. Dat is immers afhankelijk van de duur van het optreden en het al dan niet inhuren van danseressen. Onze contactpersoon voor boekingen van de band, kan u daar verder over informeren. Onderstaand filmpje geeft een impressie van wat wij u te bieden hebben!

Contactformulier

Benieuwd wat Sambalanço kan betekenen voor uw feest of evenement? Vul dat onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Voornaam *
  Achternaam: *
  Adres: *
  Postcode/Plaats: *
   
  Telefoonnummer: *
   Voorkeur tijd om terug gebeld te worden:
      uur
  E-mail adres: *
  Bevestig e-mail: *
  Naam evenement *
  Soort evenement *
  Plaats evenement *
  Datum *
   Betreft een meerdaags evenement
  Starttijd *   uur
  Eindtijd *   uur
  Geïnteresseerd in:Sambalanço zonder danseressen
  Sambalanço met danseressen
  Aanvullende informatie:
  Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. *
  Ik ga akkoord met de manier waarop Sambalanço mijn gegevens verwerkt zoals vermeld in het privacybeleid. *

  Back to top