Op zaterdag 4 juli treedt Sambalanço eindelijke weer een keer op! Na het uitbreken van de coronacrisis werden alle optredens geannuleerd en mochten we ook niet meer samen repeteren. Niet dat we stilgezeten hebben hoor: Michael en Pepijn hebben gewoon online lesgegeven! Het was heel fijn om op die manier met elkaar in contact te kunnen blijven. Sinds 1 juni mogen we weer met een beperkt aantal spelers bij My Music Live repeteren, en we hebben twee donderdagen op het strand gespeeld, dank zij de gastvrije Beachclub Birds. Eén van die dagen was de tropisch warme donderdag eind juni; lekker met onze voeten in het zand samba spelen, zo fijn!

En nu hebben we dus ons eerste optreden weer. Hoewel het grote Dias Latinos festival in Amersfoort dit jaar helaas ook niet doorgaat, heeft de organisatie op het laatste moment nog een miniversie van de Dias bedacht. En wij mogen komen! Daar zijn we superblij mee, want we hebben mooie herinneringen aan dit festival, waar we in 2018 en 2019 ook mochten spelen.

We spelen gedurende de dag vijf korte sets op verschillende locaties in de stad; check de agenda wanneer we waar staan als je ons wilt zien!