Kerstkerrols aan de Koopgoot

Ook 2018 hebben we het muzikale jaar sfeervol afgesloten met een superoptreden in het prachtig verlichte Rotterdam. Hele fijne feestdagen, en we hopen jullie volgend jaar weer bij één van onze optredens te zien.

 

25 12 2018

 

TCS Marathon Amsterdam 2018

Het was weer fantastisch om deel uit te maken van de TCS Marathon Amsterdam editie 2018.

27 10 2018

 

Oldtimerdag Alphen a/d Rijn

Wat een fantastische dag was het, wat hebben we genoten tijdens de Oldtimerdag Alphen aan de Rijn!! Een groot applaus voor de organisatie!

Kijk voor meer foto’s van deze dag op onze Foto-pagina.

22 09 2018

 

Sambacafé Park1943

Wat een geweldige dag was het 8 juli 2018 bij de 2e editie van Sambacafé in Park1943-Rotterdam! Van 13.00 tot 20.00 uur kon men genieten van diverse optredens en workshops van Sambalanço, de Kaapverdiaanse dansgroep Cabo Verde Chegou, de choroschool EPM Holanda (choro is een Braziliaanse muziekstijl) en Sambalancinho.

Pippa Schmink was aanwezig om de mooiste creaties te maken en natuurlijk waren er lekkere hapjes.

Hieronder een impressie. In het fotoalbum vind je een uitgebreide fotoreportage.

Sambalanço en Cabo Verde Chegou

Workshops Sambalanço en Choroschool EPM Holanda

Sambalancinho

15 07 2018

 

Dias Latinos 2018

Het was warm, heet, tropisch maar vooral geweldig! Sambalanço heeft een paar geweldige sets neergezet! En leden speelden mee met Bloco Dias Latinos en de Bahia Connection. Hieronder een kleine impressie. In het fotoalbum staan nog veel meer leuke foto’s!

Sambalanço

Bahia Connection

Bloco Dias Latinos

8 07 2018

 

We gaan weer een feestje bouwen!

Op zondag 8 juli organiseert Sambalanço weer een Braziliaans feestje in Park 1943 (Rotterdam-West). Net als vorig jaar hebben we weer een gevarieerd programma met optredens en workshops. Iedereen kan meedoen!

We starten om 13.00 uur met een optreden van Sambalanço. Daarna volgt een gratis workshop percussie onder leiding van Michael de Miranda! Dat wil je toch zeker niet missen? Je mag daarrna een nummer met de band meespelen, hoe geweldig is dat!!

We zijn trots dat we dit jaar ook de danseressen van de Kaapverdiaanse dansgroep Cabo Verde Chegou, dat de afgelopen jaren steeds hoog eindigde in de competitie van het zomercarnaval, in ons programma hebben, evenals de leerlingen van choroschool EPM Holanda (choro is een Braziliaanse muziekstijl). Na hun optredens kun je ook workshops dans en choro volgen, allemaal gratis in Park 1943!

De dag wordt spetterend afgesloten met een optreden van Sambalancinho. Sambalancinho is een onderdeel van Sambalanço en speelt een verrassend repertoire van swingende Braziliaanse nummers!

‘s Middags is Pippa Schmink er om de kinderen in Braziliaanse sferen te schminken. En natuurlijk zijn er de hele dag lekker hapjes te koop!

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook? Tot de 8e!

Het volledige programma is als volgt:

13.00 uur start programma met optreden van Sambalanço
13.30 uur workshop percussie o.l.v. Michael de Miranda
14.30 uur optreden van Sambalanço met danseressen van Cabo Verde Chegou
15.15 uur workshop dans o.l.v. Cabo Verde Chegou
16.30 uur optreden van choroschool EPM Holanda
17.15 uur workshop choromuziek o.l.v. Marijn van der Linden (EPM Holanda)
18.30 uur afsluitend optreden Sambalancinho
uiterlijk 20.00 uur einde

Met dank aan Park 1943, gebiedscommissie Delfshaven en gemeente Rotterdam, die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt!

19 06 2018

 

Avond4daagse Krimpen a/d IJssel

Een dag na Zoetermeer mochten we spelen tijdens de avond4daagse van Krimpen a/d IJssel. Qua weer een verschil van dag en nacht, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 06 2018

 

Avond4daagse Zoetermeer

Zelfs na 4 avonden wandelen was een groep kinderen nog zo fit dat ze bleven staan om te dansen en zelfs vroegen om meer-meer-meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 06 2018