Workshops

P1060132Michael de Miranda geeft al vele jaren workshops op zeer uiteenlopende gebieden aan verschillende organisaties, scholen, stichtingen en bedrijven.

Zijn workshops staan als afwisselend bekend, want hij is gespecialiseerd in Cubaanse, Braziliaanse en – gedeeltelijk – Afrikaanse percussie. Het gaat daarbij altijd om meer dan zomaar even jammen; deelnemers leren in een korte tijd een kleine compositie spelen. Binnen een uur wordt dus een intro gemaakt, een ritme met breaks en een slot. Ook is het mogelijk om een ritme te leren en daar lekker op ‘grooven’.

Soms leert hij mensen traditionele ritmes – samba, cha-cha-cha, of afoxé. Maar er wordt ook vaak gekozen voor een mix, waarbij de invloeden uit Afrika, Cuba en Brazilië bij elkaar komen. Hij is dus creatief en experimenteert graag. Voor de Reinigingsdienst Rotterdam (Roteb) speelde hij zelfs een keer ritmes op bezems. Bij Michael de Miranda kan dus van alles. Hij wordt dan ook veel gevraagd. Een greep uit zijn ervaring: elf jaar lang gaf hij les bij de Stichting Buitenkunst. Hij werkte voor Victorie verdorie en bedrijven als bijvoorbeeld KPMG, Belastingdienst, Deetex, NOC/NSF en WNF. Verder gaf hij workshops aan andere bands, waaronder Outra Vez, Obras, Sambastica, Kabaal! en Almondegas.

Michael is internationaal bekend via zijn YouTube kanaal waarop hij al meer dan 30.000 volgers heeft. Hierdoor is hij inmiddels ook veel gevraagd om in het buitenland workshops te verzorgen, onder andere in Duitsland, Zweden, Finland, Zwitserland en op diverse Europese festivals.

De prijs van een workshop hangt af van de tijdsduur en het aantal personen. Een workshop met een kleine groep is mogelijk, maar groepen van een man of honderd zijn ook prima. Michael verzorgt de instrumenten. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar michael@sambalanco.nl of vul onderstaand formulier in.

Workshop offerte aanvraag formulier

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Voornaam *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode/Plaats: *
 
Telefoon nummer: *
  Voorkeur tijd om terug gebeld te worden:
    uur
E-mail adres: *
Bevestig e-mail: *
Naam Organisatie *
Aantal deelnemende personen *
Datum *
Start tijd *   uur
Eind tijd *   uur
Aanvullende informatie:
Ik ga akkoord met de manier waarop Sambalanço mijn gegevens verwerkt zoals vermeld in het privacybeleid. *