Lid worden

De vereniging Sambalanço is een sambaband waarin mensen van allerlei muzikale niveaus spelen. De opzet van de band lijkt op die van een Braziliaanse sambaschool. Met haar ruim 40 leden is het een van de grootste sambascholen in Nederland. Sambalanço heeft twee oefenlocaties, Rotterdam en Zoetermeer. De band heeft altijd ruimte voor nieuwe leden!

1012272_719345051442932_925306427_nSpelen op jouw eigen niveau, op een instrument naar keuze
Sambalanço werkt met drie verschillende niveaus: er is een themales waarbij extra aandacht is voor techniek, samenspel en uitleg van nummers, de Sambalanço les waar we het repertoire oefenen en Sambalancinho, een groep vergevorderden. In principe mag iedereen met ritmegevoel bij Sambalanço spelen; voor Sambalancinho word je uitgenodigd door Michael. We bieden je de mogelijkheid om een instrument een tijdje te lenen en eventueel te huren om te kijken of je het echt wat vindt. Daarna kies je, in overleg, het instrument dat jij wilt leren bespelen. Je kunt altijd besluiten over te gaan tot een ander instrument. Kijk hier uit welke instrumenten je kunt kiezen.

Wekelijks les
Op maandagavond om de week is er Sambalanço les in Rotterdam. Op donderdagavond wordt de wekelijkse Sambalanço les de ene week vooraf gegaan door een themales en de andere week oefent Sambalancinho. Je mag op beide locaties meedoen. Kijk hier voor het lesschema en de route naar de oefenruimtes.

Optredens
Van de leden van Sambalanço verwachten wij dat zij meedoen met optredens zodra zij het repertoire voldoende beheersen. De optredens zijn door het hele land, meestal op festivals, bedrijfsfeesten of bruiloften. Wil je meer weten, stuur dan een email naar info@sambalanco.nl of geef je direct op via onderstaand formulier.

Kijk hoe leuk het is!

Op proef?

Eerste twee weken vrijblijvend op proef mee doen

Sambalanço biedt de mogelijkheid om 2 weken vrijblijvend mee te doen en zo te ontdekken welk instrument jou het meeste aanspreekt. Pas na 2 weken besluit je of je lid wilt worden. Voor meer informatie mail naar Tonny van Sommeren op info@sambalanco.nl of bel direct 06-48273961.

Inschrijf formulier

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Voornaam *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode/Plaats: *
 
Telefoon nummer: *
  Voorkeur tijd om terug gebeld te worden:
    uur
E-mail adres: *
Bevestig e-mail: *
Geboortedatum:
Bank/giro nummer: *
T.n.v: *

Locatie

RotterdamZoetermeerbeide
Ik machtig Sambalanço om tot wederopzegging de door mij aan Sambalanço verschuldigde contributie van €40,- p/m door middel van automatische incasso van bovenstaande rekening af te schrijven. *

Gewenste inlognaam website: *

Hoe ben je bij Sambalanço terecht gekomen?

Met het versturen van dit formulier word ik lid van Sambalanço met alle rechten en plichten die hieruit voortvloeien. *
Ik ga akkoord met de manier waarop Sambalanço mijn gegevens verwerkt zoals vermeld in het privacybeleid. *