Gilmário
Didá
Oude Samba
Samba Reggae

In de geur van uien, omringd door echte Hollandse aardappelen (Eigenheimers) hebben wij met veel enthousiasme deze cd opgenomen. De opnamen vonden plaats in een oude boerderijschuur in Zonnemaire, een klein plaatsje in Zeeland. In de achtertuin een spontane feestelijke ontmoeting met familie en vrienden. Lekker eten, dansen en samen muziek maken. Dat is Samba de Quintal in Brazilie.

CD Sambalanço
In april 1999 is deze eerste cd met 5 nummers opgenomen.

Hebben?

De CD’s kun je bestellen door €15,- per CD (prijs is incl. verzendkosten) over te maken op IBAN-nummer NL55 INGB  0006 6049 24, ten name van Vereniging Sambalanco te Rotterdam. Vermeld bij de overschrijving duidelijk je adres en postcode, en bevestig de bestelling door een E-mail te sturen aan bestel-cd@sambalanco.nl of verstuur je contact gegevens via onderstaand formulier (let op: overschrijving gaat niet via dit formulier). Zodra je betaling is ontvangen, wordt de CD zo snel mogelijk per post naar je opgestuurd.

Bestel formulier

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Welke CD? *
Voornaam *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode/Plaats: *
 
Telefoon nummer: *
E-mail adres: *
Bevestig e-mail: *
Bank/giro nummer: *
T.n.v: *
Ik machtig Sambalanço om het verschuldigde bedrag zoals opgegeven in het formulier door middel van automatische incasso van bovenstaande rekening af te schrijven. *
Ik ga akkoord met de manier waarop Sambalanço mijn gegevens verwerkt zoals vermeld in het privacybeleid. *