Boekingen

Voor informatie en/of boekingen van Sambalanço en Sambalancinho kunt u via het formulier op deze pagina contact op nemen, direct mailen naar boeking@sambalanco.nl of bellen naar 06-55347171 Wij zullen uiterlijk binnen 24 uur contact met u opnemen.

Een ongedwongen sambaband

Bent u op zoek naar een swingende band voor uw feest, festival, open dag of bruiloft, dan moet u bij Sambalanço zijn. Sambalanço is een van de grootste sambabands van Nederland. De band zorgt op een ongedwongen manier voor de muzikale omlijsting van uw feest. Voor de swingende noot, de extra gezelligheid. Vindt u Sambalanço te groot, of wilt u liever een wat intiemer optreden met zang bij de percussie? Dan boekt u Sambalancinho. Sambalancinho speelt bekende en minder bekende authentieke Braziliaanse nummers.

Flexibel

U krijgt het zoals u het wilt, want Sambalanço is flexibel: u kunt tien tot wel meer dan twintig muzikanten bestellen, met of zonder danseressen. Bovendien treedt Sambalanço lopend op, of op een podium. Het is maar net wat u wilt. Omdat bij het optreden van Sambalancinho apparatuur nodig is, treedt deze band alleen op een podium op.

Prijzen

Omdat de mogelijkheden talrijk zijn, is het moeilijk om aan te geven wat een optreden van Sambalanço of Sambalancinho kost. Dat is immers afhankelijk van de duur van het optreden, het al dan niet inhuren van danseressen en de benodigde apparatuur. Onze contactpersoon voor boekingen van de band, kan u daar verder over informeren. Onderstaand filmpje geeft een impressie van wat wij u te bieden hebben!

Offerte aanvraag formulier

De velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Voornaam *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode/Plaats: *
 
Telefoon nummer: *
  Voorkeur tijd om terug gebeld te worden:
    uur
E-mail adres: *
Bevestig e-mail: *
Naam Evenement *
Soort Evenement *
Plaats Evenement *
Datum *
  Betreft een meerdaags evenement
Start tijd *   uur
Eind tijd *   uur
Geïnteresseerd in: Sambalanço zonder danseressen
Sambalanço met danseressen
Sambalancinho
Aanvullende informatie:
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. *
Ik ga akkoord met de manier waarop Sambalanço mijn gegevens verwerkt zoals vermeld in het privacybeleid. *