We gaan weer een feestje bouwen!

Op zondag 8 juli organiseert Sambalanço weer een Braziliaans feestje in Park 1943 (Rotterdam-West). Net als vorig jaar hebben we weer een gevarieerd programma met optredens en workshops. Iedereen kan meedoen!

We starten om 13.00 uur met een optreden van Sambalanço. Daarna volgt een gratis workshop percussie onder leiding van Michael de Miranda! Dat wil je toch zeker niet missen? Je mag daarrna een nummer met de band meespelen, hoe geweldig is dat!!

We zijn trots dat we dit jaar ook de danseressen van de Kaapverdiaanse dansgroep Cabo Verde Chegou, dat de afgelopen jaren steeds hoog eindigde in de competitie van het zomercarnaval, in ons programma hebben, evenals de leerlingen van choroschool EPM Holanda (choro is een Braziliaanse muziekstijl). Na hun optredens kun je ook workshops dans en choro volgen, allemaal gratis in Park 1943!

De dag wordt spetterend afgesloten met een optreden van Sambalancinho. Sambalancinho is een onderdeel van Sambalanço en speelt een verrassend repertoire van swingende Braziliaanse nummers!

‘s Middags is Pippa Schmink er om de kinderen in Braziliaanse sferen te schminken. En natuurlijk zijn er de hele dag lekker hapjes te koop!

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook? Tot de 8e!

Het volledige programma is als volgt:

13.00 uur start programma met optreden van Sambalanço
13.30 uur workshop percussie o.l.v. Michael de Miranda
14.30 uur optreden van Sambalanço met danseressen van Cabo Verde Chegou
15.15 uur workshop dans o.l.v. Cabo Verde Chegou
16.30 uur optreden van choroschool EPM Holanda
17.15 uur workshop choromuziek o.l.v. Marijn van der Linden (EPM Holanda)
18.30 uur afsluitend optreden Sambalancinho
uiterlijk 20.00 uur einde

Met dank aan Park 1943, gebiedscommissie Delfshaven en gemeente Rotterdam, die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt!

19 06 2018
|